Εκδήλωση βράβευσης σημαντικών προσώπων απο το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης

Στο πλαίσιο των δράσεων προβολής της Σύρου, ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης πραγματοποίησε την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024, στην Αθήνα, εκδήλωση βράβευσης σημαντικών προσώπων υπηρετώντας τον σκοπό να αναγνωριστεί δημόσια η προσφορά τους από όλο το φάσμα του κοινωνικού ιστού σε μια εξαιρετικά ζεστή εκδήλωση για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε την χαρά και την τιμή μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να βραβεύσουμε τρεις προσωπικότητες που από διαφορετική αφετηρία βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν σημαντικά την προβολή του νησιού μας.

Η Ρούλα Κορομηλά, ο Βαγγέλης Περρής και ο Γιώργος Πρίντεζης τιμήθηκαν για αυτή ακριβώς τη σχέση τους με τη Σύρο και τη συνεχή τους διάθεση να προβάλλουν το νησί μας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Βρούτσης και ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Φίλιππος Φόρτωμας, οι οποίοι εξήραν την αξιόλογη κίνηση  του Δήμου. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Φραγκίσκος Βακόνδιος, ο εκπρόσωπος του γραφείου του Υφυπουργού κ. Ιωάννη Παππά, κ. Μανώλης Καβαλιέρος, ο Πρόεδρος του Animasyros κ. Βασίλης Καραμητσάνης και ο Πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ κ. Ιωάννης Μαραγκουδάκης. 

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των Αθηνών και της Σύρου που βρέθηκαν κοντά μας μετά από πρόσκληση μας,  όλους τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και των περιοδικών καθώς και τους εκπροσώπους και τους συνεργάτες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Τέλος, ευχαριστούμε το Nālu για την φιλοξενία της εκδήλωσης, το κατάστημα Πρέκας, τη Syrabeer και το κατάστημα Εικόνα Γραφικές Τέχνες για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...