Δ. Κρεμαστινός: Ο πρωθυπουργός να συγκροτήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με σοβαρούς ανθρώπους για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο

"Ο πρωθυπουργός να συγκροτήσει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με σοβαρούς ανθρώπους για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο" ανέφερε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στη Ρόδο, δύο ημέρες μετά την ψήφιση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης απο την Βουλή.

Ο κ. Κρεμαστινός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανήσυχος για την πορεία της χώρας η οποία όπως είπε μπορεί να αλλάξει μόνο με επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πλούτο. Σημείωσε οτι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει περικοπές μισθών και συντάξεων ενώ επανέλαβε οτι τον Αυγούστου το κόμμα του ψήφισε την συμφωνία για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

" Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραδεχτεί τα λάθη του και να δημιουργήσει περιβάλλον εμπιστοσύνης για τους επενδυτές. Μόνο έτσι δεν θα φθάσουμε σε μισθούς και συντάξεις Βουλγαρίας όπως είχα πει πριν από ένα χρόνο. Ήδη μιλάνε ξανά για νέες μειώσεις...". Για το ζήτημα με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών φπα στο Αιγαίο ο κύριος Κρεμαστινός είπε οτι "ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει δώσει εξετάσεις και η θέση του παραμένει σταθερή".

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...