Δύο συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στη Ρόδο -Συνελήφθησαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, ιδιοκτήτρια και υπάλληλος νυχτερινού καταστήματος διασκέδασης -Εξιχνιάστηκε, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχειών και στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση μαστροπείας στη Ρόδο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες (14.12.2017) στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δύο γυναίκες υπήκοοι Δομινικανής Δημοκρατίας ηλικίας 28 και 47 ετών, κατηγορούμενες για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης μαστροπείας η 47χρονη, ως ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε την 28χρονη ομοεθνή της να εκδίδεται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής. Συγκεκριμένα κανόνιζε ραντεβού με ενδιαφερόμενους πελάτες του καταστήματος και εισέπραττε το ποσό της αμοιβής, το οποίο στη συνέχεια μοιράζονταν.

Ειδικότερα ως προς την εξιχνίαση της υπόθεσης, την 14.12.2017 πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετέβη στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη, όπου οι κατηγορούμενες τον προσέγγισαν και του πρότειναν ερωτική συνεύρεση έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού στην 47χρονη, η 28χρονη οδήγησε τον "πελάτη" σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (πατάρι) ερωτικών συνευρέσεων, και ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των εκατό πενήντα (150) ευρώ.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...