Δωρεά Αναισθησιολογικού μηχανήματος στο νοσοκομείο της Λέρου

Tου Νίκου Ιγνατίδη-Σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου της Λέρου αποτελεί η Δωρεά ολοκαίνουργιου Αναισθησιολογικού μηχανήματος απο το Σωματείο αντιμετώπισης Παιδικού τραύματος. Η Διοικητρια του Κ.Θ.Λ κ.Ληδα Σαρικα αφού ευχαρίστησε το Σωματείο για την ευγενική του χορηγία, αναφέρθηκε στην ποιοτική αναβάθμιση των μηχανημάτων του Νοσοκομείου της Λέρου αλλα και για την προσπάθεια που γίνεται να καλυφθούν οι σημαντικές θέσεις ιατρών και κυρίως αυτών των Μονηρων θέσεων. Απο την πλευρά του Σωματείου η εκπρόσωπος του κ .Μπουσουλεγκα ευχαριστησε την Visa και της συνεργαζομενες τραπεζες για την σημαντικη αυτη Δωρεα υποσχομενη το δραστηριο Σωματειο να εξακολουθησει να στηριζει τα νοσοκομεια των Ακριτικων μας Νησιων.Μονο τυχαιο δεν μπορει να θεωρηθει το γεγονος οτι απο την στιγμη που ανελαβε την διοικηση του Νοσοκομείου η κ. Σαρικα πολλα και σημαντικα θεματα που ταλανιζαν το ιδρυμα εχουν βρει Λυση πραγμα που αποδέχονται ολοι οι κατοικοι του Νησιου. Η αναβαθμιση του νοσοκομείου της Λερου αυξάνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων με μηχανήματα νεας τεχνολογίας που κάνουν την ζωή των Ιατρών πιο εύκολη και πιο αποτελεσματική.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Δ/ση 2ης ΥΓ. ΠΕΡ.. ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΛΕΡΟΥ Διοικήτρια  Λέρος, 23-6-17 Αρ. Πρωτ.: 6462 Πληροφορίες:

Ταχυδρομική Δ/νση: Λακκί - Λέρος Ταχυδρομικός Κώδικας: 854.00 Τηλέφωνο: 2247023300 εσωτ.120 Τηλεομοιότυπο: 2247023.556 Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:

Προς:

Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος Γυθείου 1Α, Χαλάνδρι 152 31, Αθήνα 210-6741 933 Fax: 210-6743 950

Με την παρούσα επιστολή αισθανόμαστε την ανάγκη εκ μέρους της Διοίκησης, νοσηλευομένων και εργαζομένων του Κρατικού Θεραπευτηρίου – Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λέρου και εμού προσωπικά, να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά εκ μέρους σας ενός Αναισθησιολογικού Μηχανήματος στο Νοσοκομείο μας. Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε την αναισθησιολόγο κ. Αρχοντάκη Βασιλική για την ευαισθησία της στις ελλείψεις του Νοσοκομείου μας, κατά την μετακίνηση της εδώ στο παρελθόν, δίνοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά για το αναισθησιολογικό μηχάνημα σε επικοινωνία της με το Σωματείο Αντιμετώπισης Παιδικού Τραύματος το οποίο προσφέρθηκε για την δωρεά αυτή. Σας ενημερώνουμε με χαρά και ευχαρίστηση πως το μηχάνημα δοκιμάστηκε αμέσως και λειτπουργεί άπψογα προς μεγάλη ικανοποίηση των αναισθησιολόγων μας. Με την ευγενική χορηγία και στήριξή σας γίνατε αρωγοί στην αναβάθμιση του Χειρουργικού Τομέα του Νοσοκομείου μας. Τέτοιες ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ

ΣΑΡΙΚΑ ΕΛΕΝΗ - ΛΗΔΑ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...