Δημήτρης Κρεμαστινός: Στη σοβαρότητα του ΠΑΣΟΚ και των υποψηφίων του η αύξηση του ποσοστού που έλαβε το ψηφοδέλτιο στη Δωδεκάνησο

Μετά την δημοσιοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όσους συμπατριώτες μας με εμπιστεύθηκαν και μου ανέθεσαν να τους εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων, υποστηρίζοντας πάντα τα εθνικά και τα δωδεκανησιακά συμφέροντα. Το αποτέλεσμα των εκλογών στη Δωδεκάνησο έδειξαν ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ διατήρησε τις δυνάμεις του και, μάλιστα, τις αύξησε οριακά. Αντίθετα, τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου είχαν μεγάλες απώλειες μεταξύ των εκλογών Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε περίπου 4.000 λιγότερα ψηφοδέλτια,η ΝΔ περίπου 7.500 λιγότερα ψηφοδέλτια και οι ΑΝΕΛ περίπου 1500 λιγότερα ψηφοδέλτια. Όλα αυτά αποδεικνύουν τη σοβαρότητα του κόμματος και όλων των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ στήριξε το 3ο μνημόνιο που διαπραγματεύτηκε μόνη της και έφερε στη Βουλή η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι το στηρίζει μόνο και μόνο για να μην χρεοκοπήσει άτακτα η χώρα , να μη χαθούν οι καταθέσεις των μικροκαταθετών στις τράπεζες και να επανέλθει η οικονομία στο φυσιολογικό της ρυθμό. Όσον αφορά τη θέση του για το ΦΠΑ των νησιών και την υπερφορολόγηση των αγροτών και των μικρών επιχειρήσεων, το ΠΑΣΟΚ διατηρεί τις ίδιες επιφυλάξεις που είχε και αναλόγως θα τοποθετηθεί κατά την ψήφιση των εφαρμοστικών νόμων που η κυβέρνηση θα φέρει στη Βουλή. Για τη δε προάσπιση του κοινωνικού κράτους εξυπακούεται ότι το ΠΑΣΟΚ θα τηρήσει τη γραμμή που πρέπει γιατί το κοινωνικό κράτος, δηλαδή η υγεία και η πρόνοια, είναι κυρίως έργο δικό του και θα το προασπίσει σθεναρά."

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...