Δήλωση του Β. Υψηλάντη για την απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΑΝΕΛ για την κατάργηση της υπό σύσταση Τουριστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο για φοιτητές εκτός ΕΕ με την καταβολή διδάκτρων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-24.4.2015
-Δήλωση του τ. Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη σχετικά με την απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΑΝΕΛ για την κατάργηση της υπό σύσταση Τουριστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο για φοιτητές εκτός ΕΕ με την καταβολή διδάκτρων.
______________________________________________________________________
Συμφώνα με σημερινά δημοσιεύματα η κυβέρνηση ΣΥΡΑΝΕΛ,  προχωράει στην κατάργηση του υπό ίδρυση τμήματος  Ναυτιλιακών Σπουδών  και της Τουριστικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο για φοιτητές εκτός ΕΕ με την καταβολή διδάκτρων.
Η τακτική αυτή δηλώνει ανευθυνότητα και άγνοια, τελικά,  του τι συμβαίνει διεθνώς αλλά και  του οικονομικού προβλήματος της  χώρας. Είναι γνωστό ότι  στα  Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια  με αγγλόφωνα τμήματα, τα οποία δέχονται φοιτητές από χώρες εκτός ΕΕ, είναι  απαραίτητη η καταβολή διδάκτρων και μάλιστα υψηλών σε αντίθεση με τους φοιτητές από τις χώρες της  ΕΕ.
 Η απόφαση αυτή,  πέρα από το να παρουσιάζει μια απλή  κινητικότητα της κυβέρνησης, καταγράφει  και την καταστροφική διάθεση  όσων αποκτήθηκαν με κόπο έως τώρα ακόμα και των αυτονόητων για μια προηγμένης  χώρας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...