Γ. Νικητιάδης : «Ένας χρόνος μετά τα Τέμπη, ένας χρόνος συγκάλυψης από τη ΝΔ» - Η αλήθεια θα αναδειχθεί παρά το «μπάζωμα»

Δήλωση του Γιώργου Νικητιάδη, Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής,  με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό έγκλημα των Τεμπών:

«Ένα χρόνο μετά το έγκλημα των Τεμπών η μνήμη των 57 νεκρών και οι οικογένειες τους αναζητούν δικαίωση. Ένας χρόνος που η κυβέρνηση δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ για να λάμψει η αλήθεια. Αντιθέτως η κυβερνητική συγκάλυψη που εντέχνως σκηνοθετήθηκε με τη στάση της πλειοψηφίας στην Εξεταστική Επιτροπή αποκαλύπτει τις ευθύνες που υπάρχουν και βαραίνουν τη ΝΔ. Υπήρξα μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής από την οποία το ΠΑΣΟΚ αποχώρησε καταγγέλλοντας τη μεθοδευμένη συγκάλυψη των πραγματικών αιτίων του εγκλήματος από την  καταχρηστική άσκηση των δικαιωμάτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Η αλήθεια όμως όσες προσπάθειες και να γίνουν από την πλευρά των υπευθύνων της τραγωδίας και αυτών που τους καλύπτουν δεν υπομένει το «μπάζωμα» και θα αναδειχθεί» 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...