Γιατί δεν ενημερώθηκε ο κόσμος χθες στη συνέντευξη τύπου για τη μη παρουσία θεατών στο Κλειστό της Καλλιθέας; Μίλησαν και εκθείασαν το τουρνουά Νiκολής, Χατζηιωάννου, Δώρος και άλλοι αλλά για την απουσία θεατών, κουβέντα!....

Επειδή η Ρόδος είναι μικρή για όλους μπορεί κάποιος αρμόδιος να απαντήσει στον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε σήμερα που ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Κλειστό Γήπεδο της Καλλιθέας και δεν μπόρεσε επειδή δεν διαθέτει το κτίριο πυρασφάλεια, γιατί χθες στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε για τους αγώνες απο τους αρμοδίους, πρόεδρος ΔΟΠΑΡ Τέρης Χατζηιωάννου, αντιπεριφερειάρχης Νίκος ΝΙκολής, προεδρος ΔΕΡΜΑΕ Δώρος Κωνσταντίνου και υπεύθυνος της διοργάνωσης Βαγγέλης Αθανασιάδης γατί δεν ενημέρωσαν τους πολίτες οτι οι αγώνες θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών; Γιατί τους καλούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες; Δεν το ήξεραν; Το έμαθαν σήμερα; Χθες όλοι μαζί μιλούσαν για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, σήμερα τι άλλαξε; Εκθείασαν το τουρνουά αλλά για τον αποκλεισμό των θεατών, κουβέντα! Και για να μη μας πουν οτι κυκλοφορούμε fake news παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο τύπου με τις δηλώσεις των ...αρμοδίων στην χθεσινή συνέντευξη με το απαραίτητο φωτογραφικό υλικό....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα το πρωί στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δήμου Ρόδου έγινε η συνέντευξη Τύπου για το Nick Galis International Tournament, που ξεκινάει αύριο στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενερμπαχτσέ και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ): «Αύριο ξεκινάει το μεγάλο τουρνουά στη Ρόδο με τη συμμετοχή τριών πολύ μεγάλων ομάδων, που έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια στην ιστορία τους. Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, τη Φενερμπαχτσέ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αποδέχθηκαν την πρόσκληση και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μας. Οι ομάδες έρχονται στη Ρόδο για να βοηθήσουν και το νησί μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Θέλω να ευχαριστήσω τις ομάδες, τον μεγάλο Νίκο Γκάλη που θα είναι εδώ, τον τον δήμαρχο της Ρόδου κ. Καμπουράκη, τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ τον κ. Κωνσταντίνου και τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ. Χατζηιωάννου και όσους βοήθησαν. Θέλουμε να μετατρέψουμε το τουρνουά σε θεσμό. Πολλές πόλεις διεκδικούν τέτοια τουρνουά και η διοργάνωση ξεκινάει αύριο στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας. Επίτιμοι καλεσμένοι είναι ο μεγάλος Ντορόν Τζάμσι, η ιστορία της Μακάμπι Τελ Αβίβ Σιμόν Μιζράχι, όπως επίσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους τους φιλάθλους της Ρόδου και της Δωδεκανήσου να έρθουν στο γήπεδο. Θα είναι θέαμα υψηλού επιπέδου».

ΔΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΡΜΑΕ): «Στη Ρόδο διοργανώνεται ένα πολύ μεγάλο τουρνουά, με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του Δήμου. Μεγάλες ομάδες θα έρθουν στη Ρόδο, με μεγάλα μπάτζετ που της θαυμάζουμε στην Ευρωλίγκα. Τέτοιου είδους προσπάθειες μας βρίσκουν αρωγούς. Στηρίζουμε με όποιο τρόπο και όποιο κόστος χρειαστεί αυτό το τουρνουά. Ολοκληρώνονται οι τελευταίες παρεμβάσεις στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας για να είναι έτοιμο και στο τουρνουά και στα πρωταθλήματα. Θα δοθούν πολλά χρήματα για συντήρηση στο Παλέ ντε Σπορ και ότι χρειαστεί ο Κολοσσός θα είμαστε δίπλα του».

ΤΕΡΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΟΠΑΡ): «Είναι από τις στιγμές που αισθανόμαστε ικανοποίηση για μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση. Είναι σημαντικές οι παρεμβάσεις από τη ΔΕΡΜΑΕ στο γήπεδο και θέλω δημόσια να την ευχαριστήσω. Όσοι μπορούν να μεταβούν στο γήπεδο και να απολαύσουν αυτό το τριήμερο και να βρεθούν στο Παλέ ντε Σπορ της Καλλιθέας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΗΣ (ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ): «Άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με τον Δήμο Ρόδου. Είναι ένα μεγάλο, διεθνές τουρνουά που θα γίνει στο νησί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον σπουδαίο Νίκο Γκάλη που μας κάνει την τιμή να έρθει το τουρνουά στη Ρόδο και ο ίδιος να επισκεφτεί την πατρίδα του. Ευχαριστώ τους συνδιοργανωτές μας και η Περιφέρεια θα είναι αρωγός σε όλες τις προσπάθειες. Καλούμε όλο τον κόσμο να απολαύσει πλούσιο θέαμα υψηλού επιπέδου».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...