Γιάννης Κούρτης: Η Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ. θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τη διαβεβαίωση ότι η Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ. θα μπει σε αναπτυξιακή τροχιά προς όφελος της Ρόδου και των κατοίκων της έδωσε χθες ο νέος πρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Κούρτης μετά τον ορισμό του από το δημοτικό συμβούλιο ως προέδρου της Ανώνυμης Μονομετοχικής Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΡΟΔΟΥ (Δ.Ε.Ρ.Μ.ΑΕ).
 
Ο κ. Κούρτης με δηλώσεις του επισήμανε ότι η παραγωγή έργου με υπευθυνότητα, χρηστή διαχείριση και απόλυτη διαφάνεια ξεκινά κιόλας από σήμερα αφού δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι Πηγές Καλλιθέας και η Κοιλάδα των Πεταλούδων θα γίνουν ξανά σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους επισκέπτες αλλά και για τους κατοίκους της Ρόδου, μέσω των απαραίτητων παρεμβάσεων και του σωστού σχεδιασμού, ξεκαθάρισε.
 
Όπως τόνισε ο νέος πρόεδρος, ένα μεγάλο μέρος των εσόδων από τη λειτουργία των επιχειρήσεων της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ θα διατίθεται για την συντήρηση και την ανάδειξη των Πηγών Καλλιθέας και της Κοιλάδας των Πεταλούδων, ενώ κυρίαρχη προτεραιότητα αποτελεί, όπως τόνισε, η αύξηση των εσόδων της επιχείρησης.
 
Βαρύτητα θα δοθεί και στη λειτουργία των υπόλοιπων επιχειρήσεων της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ. όπως το ΑΚΤΑΙΟΝ, το ΡΟΔΙΝΙ, το καφενείο και το ανθοπωλείο εντός του Κοιμητηρίου, των καντινών που από τις εννέα σήμερα είναι σε λειτουργία οι τέσσερις, ενώ θα αξιοποιηθούν και όλα τα κτήρια της επιχείρησης που παραμένουν ανεκμετάλλευτα.
 
Προς αυτή την κατεύθυνση, το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Κούρτης θα έχει σειρά επαφών στα αρμόδια υπουργεία ώστε να διευθετηθεί το θέμα της πρόσληψης προσωπικού, προκειμένου να λειτουργούν σωστά και απρόσκοπτα όλες οι επιχειρήσεις της Δ.Ε.Ρ.Μ. ΑΕ.
 
Ο κ. Γιάννης Κούρτης ως εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τροχαίου Υλικών και Μηχανημάτων έκανε γνωστό ότι ολοκληρώνεται η διαδικασία της καταγραφής των οχημάτων και της οργάνωσης της αποθήκης ανταλλακτικών και λοιπών υλικών, ώστε η λειτουργία της διεύθυνσης να τεθεί σε νέα βάση προς όφελος του δήμου Ρόδου και των δημοτών, αλλάζοντας τη δομή αλλά και τη νοοτροπία πολλών ετών.
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...