" Γελοίε άνθρωπε σε.. ποιόν Παράδεισο ονειρεύεσαι να ζήσεις?" - της Πίτσας Χατζή

" Γελοίε άνθρωπε σε.. ποιόν Παράδεισο ονειρεύεσαι να ζήσεις?" -της Πίτσας Χατζή

Σ'εναν παράδεισο για σένα ......χτισμένο απο τούβλα ,τσιμέντο ,μπετόν και γκρίζα μουντή και γεμάτη μούχλα ατμόσφαιρα! Σ'έναν παράδεισο για σένα .....φτιαγμένο απο βία ,έγκλημα ,βρώμικο χρήμα ,νοθεία,πορνεία ,ναρκωτικά ,εγκληματικότητα! Σ'εναν παράδεισο για σένα .....που χτυπάει κόκκινο η παιδοφιλία ,η κτηνοβασία ,η κακοποίηση ανθρώπων και ζώων ,η εκμετάλλευση των αδυνάτων! Σ'εναν παράδεισο για σένα ......που η ζωή δεν εχει καμιά αξία και ο θάνατος είναι ο πιο κολλητός σου φίλος! Σ'έναν παράδεισο για σένα ......που οι ανθρώπινες ευαισθησίες είναι ανύπαρκτες και ...γραφικές . Σ'έναν παράδεισο για σένα .....οπου Η ψευτιά ,η μισαλλοδοξία , η επιπολαιότητα ,η κτηνώδης συμπεριφορά και ο εύκολος πλουτισμός είναι τα μοναδικά σου ιδανικά!!

Γελοίε και δυστυχισμένε άνθρωπε .. Εσυ που κατέστρεψες στο πέρασμα των αιώνων ολόκληρους πολιτισμούς, Εζησες εναν Μεσαίωνα ... Δημιούργησες και δημιουργείς αναίτιους πολέμους για τα ποταπά σου συμφέροντα.. Σκότωσες και σκοτώνεις ζωές χωρις αιτία ανθρώπων και ζώων Εσυ που ...αφήνεις συντρίμια στο πέρασμα σου ..

Εσυ γελοίε άνθρωπε που κακοποίησες και συνεχίζεις τα εγκλήματα σου εναντίον της φύσης..που είναι η ζωή σου....η ανάσα σου ....ο πνεύμονας σου ..

Που καταστρέφεις αργα και σταθερά το περιβάλλον με τοξικά απόβλητα , ραδιενέργεια , ανεξέλεγκτη χρήση φυτοφαρμάκων ,πυρκαγιές.. και φυτεύεις παντού τόνους σκουπιδιών..

..εχεις το θράσος να μιλάς για "Παραδείσους " ?

Απάντησε μας λοιπόν σε ποιόν "Παράδεισο " δεν.....

θα συναντήσεις δάση ..δέντρα ..πολύχρωμα λουλούδια ..ρυάκια ..ποτάμια ..θάλασσες ..ψηλές βουνοκορφές ..που εσυ ετσι απλόχερα καταστρέφεις ...καίς και μολύνεις ?

Σε ποιόν "Παράδεισο "δεν.....

θα συναντήσεις ολα τα είδη των ζώων ,ελέφαντες ...τίγρεις ....ρινόκερους ....μαϊμούδες .....άλογα..... Ελάφια ....φάλαινες ....δελφίνια ....σκύλους ...γάτες , να συνυπάρχουν αρμονικά ...ενω εσυ τα εξοντώνεις καθημερινά και τα σκοτώνεις χωρίς έλεος και τύψεις ?

Γελοίε και αμόρφωτε άνθρωπε ...ακόμα και ο βιβλικός "Νώε"στον κατακλυσμό ,έτρεξε να σώσει ενα ζευγάρι ζώων απο κάθε είδος για να μην εξαφανισθούν... Εσυ ομως , Γελοίε και δυστυχισμένε άνθρωπε, είσαι κατάντια και δυστύχημα για τον πλανήτη μας και για ολους τους ανθρώπους που σέβονται το περιβάλλον και την ιδια τη ζωή σε οποιδήποτε μορφή της ..

Είσαι κατάντια για ολους αυτους, που δεν είναι γελοίοι και καταστροφικοί σαν εσένα , ονειρεύονται να ζήσουν σε αληθινούς "Παραδείσους " και γι 'αυτό προσπαθούν να τους δημιουργήσουν στη καθημερινότητα τους .. εδω πάνω στη γή !

Σε λυπάμαι γελοίε και δυστυχισμένε άνθρωπε γιατί την άγνοια ,την καταστροφική σου μανία και τη ματαιοδοξία σου ,τα βάφτισες "Παράδεισους" ενω είναι η " "Κόλαση "σου !

Για ενα πράγμα ομως να είσαι σίγουρος... οτι , οσο κι αν προσπαθείς ..δεν πρόκειται ούτε να σου μοιάσουμε ,ούτε να σ'ακολουθήσουμε στη κόλαση σου! Γιατί χωρίς εσένα ο πλανήτης μας θα ηταν σίγουρα διαφορετικός!

Δέξου λοιπόν Τον οίκτο μου αλλα και Την οργή μου !

ΠΙΤΣΑ ΧΑΤΖΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...