"Βόμβα" Ξουλίδου: Γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε 3 εκατ. ευρώ

Σαν βόμβα έσκασε η καταγγελία του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο αναφορικά με την απόπειρα χρηματισμού βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ, προκειμένου να ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για την βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία παραδέχθηκε δημόσια το επίμαχο περιστατικό, το οποίο σύμφωνα με την ίδια φέρεται να έγινε πριν από τρεις μήνες.

Μιλώντας στο BLUESKY η κ. Ξουλίδου κατήγγειλε ότι "γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Όπως ανέφερε το "γαλάζιο" στέλεχος επικοινώνησε μαζί της και της έκανε μία πρόταση "με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της".

"Ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια", τόνισε η κα Ξουλίδου.
Η καταγγελία Καμμένου στο SBC

Λίγο πριν ο Πάνος Καμμένος είχε προκαλέσει αίσθηση μιλώντας στο SBC ότι "υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες που μου ομολόγησε ότι του προσφέρθηκαν 3 εκατ. ευρώ για να ψηφίσει για την άλλη πλευρά".

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Καμμένος, το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις μήνες, και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, έγιναν προσπάθειες μέσω του τμήματος εκβιαστών της αστυνομίας να "εγκλωβιστεί" ο υπαίτιος, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς διαρκώς άλλαζε τα ραντεβού που έδινε.

Ο εν λόγω βουλευτής, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δεν ενέδωσε και αμέσως ενημέρωσε την Κ.Ο. του κόμματος.

"Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε", τόνισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες.
Επιβεβαίωση Καμμένου για Ξουλίδου

Στην εκπομπή του BLUESKY παρενέβη όμως και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, ο οποίος επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου.

"Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά", κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα :

"Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων".

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ανέφερε δημόσια αν και έγινα όλες οι ενέργειες να κλειστεί το ραντεβού το "γαλάζιο" στέλεχος το ανέβαλλε δύο φορές.

"Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία" ανέφερε ο κ. Καμμένος προσθέτοντας ότι "οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα".
Ξουλίδου: Ο Μελάς έχει δωροδοκηθεί

Έντονη κόντρα μεταξύ της κας Ξουλίδου και του Μελά ξέσπασε όμως στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" στο Blue Sky.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέφερε επίσης ότι το συγκεκριμένο στέλεχος την ενημέρωσε πως ο Παναγιώτης Μελάς έχει "δωροδοκηθεί" για την εκλογή του Προέδρου.

Λίγα λεπτά αργότερα παρενέβη στην εκπομπή του Ακη Παυλόπουλου, ο Παναγιώτης Μελάς, ο οποίος, οργισμένος, τόνισε:

"Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κα Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια", δήλωσε σε έντονο ύφος στην τηλεφωνική του παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή "Παρεμβάσεις".

"Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι;" ρώτησε ο κ. Μελάς με την Σταυρούλα Ξουλίδου να του απαντάει "Στον αέρα δεν μπορώ να σας πω".
News.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...