Βραβείο στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου-Στις 04 Οκτωβρίου 2000 μετά από πρόταση του Αγαπητού μας Πολυδεύκη Βανίδη , εν ενεργεία υπ’ αξιωματικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου , ιδρύθηκε το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών της Ρόδου . Στις 04 Οκτωβρίου 2015 αισίως το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου έκλεισε 15 Χρόνια ύπαρξης και προσφοράς στον νησί της Ρόδου και στα Δωδεκάνησα .

Στο υπέροχο χώρο των πηγών Καλλιθέας παρουσία Εθελοντών της Νοσηλευτικής , Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών & Ναυαγοσωστών , μελών του Διοικητικού Συμβουλίου , της προέδρου μας κας Δέσποινας Δελαπόρτας , του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου , του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κου Ευάγγελου Μανδρακού , δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων , εκπροσώπου του Στρατηγού της 95 ΑΔΤΕ , εκπροσώπους των προσκόπων , του προέδρου των Εθελοντών αιμοδοτών , του προέδρου της CB – ΕΟΠΚ και φίλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή βραδιά .

Βραβεύτηκαν κατά σειρά ο ιδρυτής και Αρχηγός του τμήματος κατά την περίοδο 2000-2002 , 2005-2006 κύριος Πολυδεύκης Βανίδης , η Αρχηγός της περιόδου 2003-2004 κυρία Σταματία Ζουρούδη , ο Αρχηγός της περιόδου 2006-2012 κύριος Σπυρίδων Σαλαμαστράκης. Βραβεύτηκαν για την δεκαπενταετή συνεχή προσφορά τους οι Εθελοντές Αναστάσιος Δοντάς , Χρήστος Μπερικετάκης και Σταματία Παρασκευά . Και τέλος ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Φώτης Χατζηδιάκος βράβευσε μετά από ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών , Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου για την 15ετή προσφορά του και την συμμετοχή του στις καταστροφικές πλημύρες του 2013 . Διοίκηση Ρόδου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...