Βράβευση τυροκομείου Η.Ν. Κάσου - Συγχαρητήρια επιστολή Δήμου Η.Ν. Κάσου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ :  Βράβευση  τυροκομείου  Η.Ν. Κάσου  - Συγχαρητήρια επιστολή  Δήμου  Η.Ν.  Κάσου .

 

  Με  αφορμή την βράβευση των ακριτών  παραγωγών από τον  «Γαστρονόμο» της εφημερίδας  «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ»  μεταξύ των οποίων βραβεύτηκε και ο Γιάννης Βοναπάρτης με  το Τυροκομείου Κάσου, ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης  Ερωτοκριτός   απέστειλε την παρακάτω συγχαρητήρια επιστολή :

 

  « Με την παρούσα επιστολή αισθάνομαι  την ανάγκη να  συγχαρώ εσένα προσωπικά, αλλά και όλα  τα μέλη της οικογένειας σου για την βράβευση της επιχείρησης σου με την επωνυμία « Τυροκομείο Η.Ν. Κάσου » στα 13α βραβεία του Γαστρονόμου της  εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ » . Ένα βραβείο για τους ακρίτες παραγωγούς  που δίκαια κατέκτησες  με σκληρή δουλειά και με την άριστη  ποιότητα των προϊόντων σου .

 

   Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν οι Κασιώτες κατακτούν την επιτυχία,  πολύ απλά  γιατί μαζί τους θριαμβεύει και διαφημίζεται και το νησί μας με την πλούσια παράδοση ακόμα και στην γαστρονομία. Όταν οι Κασιώτες και οι Κασιώτισσες κατακτούν τους στόχους τους και διακρίνονται για την άρτια δουλειά τους,  παίρνουν μαζί τους ψηλά και την Κάσο μας .

 

 Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν , καλή δύναμη και καλή συνέχεια στην επιχείρηση.  Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι έπονται  πολλές ακόμα βραβεύσεις ,η επιτυχία είναι   δεδομένη μιας που η οικογένεια έχει άξιους συνεχιστές . Ευχαριστούμε για την διαφήμιση που πρόσφερες στην Κάσο και την παράδοση της ».

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...