"Βούλιαξε" απο επισκέπτες τον 15Αυγουστο και η όμορφη Χάλκη

Ρεπορτάζ : Πίτσα Χατζή

Με πληρότητα 100% στα ξενοδοχεία του νησιού και ημερήσιους τουρίστες που έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε αφίξεις γιόρτασαν το 15Αύγουστο στη γραφική Χάλκη .

Ο Δήμαρχος του νησιού κος Μιχάλης Πατρού δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την φετινή τουριστική περίοδο .Οπως μας είπε , ολοι οι επαγγελματίες του νησιού πήραν μια πολύ βαθειά ..οικονομική ανάσα , κάτι που ηταν ιδιαίτερα τονωτικό, μεσούσης της κρίσης .Ο Δήμαρχος τόνισε οτι τα σκήπτρα των φετινών επισκεπτών κατέχουν οι Ρώσοι τουρίστες οι οποίοι επισκέπτονται την Χάλκη για να προσκυνήσουν τον Αγ.Νικόλαο που βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού.Σημαντική επίσης αύξηση ,σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Δημάρχου κου .Πατρού Μιχ. , παρατηρείθηκε στις θαλάσσιες εκδρομές με ιστιοφόρα .

Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στη Χάλκη το διήμερο του 15Αύγουστου άγγιξαν περίπου τα 1800 άτομα. Να θυμήσουμε οτι η Χάλκη στις 29 Αυγούστου γιορτάζει το πανηγύρι του Αη Γιάννη του Αλάργα ,που βρίσκεται σε υψόμετρο 300 περίπου μέτρων σε μία καταπληκτική τοποθεσία .Η διασκέδαση κρατάει μια ολόκληρη νύχτα με δωρεάν φαγητό ,ποτό και βέβαια με... χορό , την παραδοσιακή Χαλκίτικη σούστα.

ΠΗΓΗ: VERENA.GR

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...