Βιετνάμ: Βρεθήκαν πατέρας και γιος μετά από 40 χρόνια!

Ένας άνδρας 82 ετών στο Βιετνάμ και ο ηλικίας 41 ετών γιος του, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί στη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, βρέθηκαν να ζουν σε δάσος της κεντρικής χώρας, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος στο Ανόι.

Οι δυο άνδρες επιβίωσαν καλλιεργώντας λαχανικά του δάσους και κυνηγώντας ζώα. Δεν είχαν καμία επαφή με τον έξω κόσμο επί 40 χρόνια.

Ο πατέρας ήταν σε θέση να επικοινωνήσει σ' ένα βαθμό στη γλώσσα της μειονότητας Κορ, ωστόσο ο γιος του ήξερε μόνο λίγες λέξεις, δήλωσε η ίδια πηγή στην κοινότητα Τάι Τρα της επαρχίας Κουάνγκ Νγκάι. Ο Χο Βαν Θαν εθεάθη για τελευταία φορά να τρέχει προς το δάσος με τον μικρό τότε γιο του και δυο ακόμα παιδιά, το 1973, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Νταν Τρι.

Πατέρας και γιος εντοπίστηκαν την Τετάρτη, όταν δύο κάτοικοι γειτονικού χωριού που διήνυσαν απόσταση 40 χιλιομέτρων μέσα σε δάσος για ξύλα, είδαν το δεντρόσπιτο των δυο ανδρών και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές.

Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα τοπικά ΜΜΕ δείχνουν το γιο με μακριά ατημέλητα μαλλιά να φοράει ένα ρούχο φτιαγμένο από φλοιό δέντρων.

Πηγή: www.skai.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...