Αρχή Οργάνωσης: Οι 12 λόγοι που αποκαλούμε τον κ. Γερονικόλα, «Νίκομας»

Δελτίο Τύπου

Αρχή Οργάνωσης: Οι 12 λόγοι που αποκαλούμε τον κ. Γερονικόλα, «Νίκομας»

Αποφασίσαμε ως υποψήφιοι και υποψήφιες της «Αρχή Οργάνωσης» για το νησί μας, το σημερινό μήνυμα (στη λήξη του πρώτου γύρου της προεκλογικής περιόδου) να το γράψουμε εμείς κι όχι ο υποψήφιος Δήμαρχος. Θελήσαμε να κάνουμε μια μικρή ανατροπή σε όλα αυτά τα προεκλογικά και να σταθούμε λίγο πιο ανθρώπινα στην αλήθεια που ζούμε όλους αυτούς τους μήνες στο πλευρό του Νίκου Γερονικόλα, του «Νίκουμας». Έτσι τον αποκαλούμε στις μεταξύ μας συζητήσεις και με το προσδιορισμό αυτό τον χαρακτηρίζουμε στις αναρτήσεις μας στο facebook και στα υπόλοιπα μέσα.

«Ο Νίκοςμας» κέρδισε αυτό τον χαρακτηρισμό για πολλούς λόγους. Διαλέξαμε 12 απ’ αυτούς, μια ντουζίνα, ώστε να τους μοιραστούμε μαζί σας και να καταλάβετε τα όσα μας κέρδισαν.

 

  1. Κάθε φορά που τον καλούμε στο τηλέφωνο, όποια ώρα κι αν είναι, όσα κι αν έχουμε κάνει στη διάρκεια της μέρας, πάντα σηκώνει το τηλέφωνο.
  2. Πάντα μας απευθύνεται με το μικρό μας όνομα και εμείς του λέμε: «Νίκο μου θέλουμε αυτό…»
  3. Αν μπορεί να ικανοποιήσει αυτό που θέλουμε, τότε το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.
  4. Αν δεν γίνεται, μας το λέει. Δεν μας το ξεκόβει με κουβέντες τύπου «δεν γίνεται». Δίνει χρόνο να μας εξηγήσει το «γιατί δεν γίνεται».
  5. Είναι πάντα ευγενικός, δείχνει κατανόηση και έχει ενσυναίσθηση. Μετρημένος, νηφάλιος, καθόλου υπερόπτης, αξιοπρεπής, προσιτός και πολύ φιλικός με τον κόσμο.
  6. Αγαπά την οικογένειά του και τη φροντίζει προσωπικά.
  7. Την ίδια αίσθηση δίνουν και οι άνθρωποι που δουλεύουν για εκείνον. Τον αγαπούν ειλικρινά, τον σέβονται και το δείχνουν.
  8. Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επέμενε να μάθουμε απ’ έξω το πρόγραμμα της παράταξής μας.
  9. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είναι μια ήρεμη δύναμη. Τα θέλει όλα προγραμματισμένα και οργανωμένα. Σε αυτό μας σπάει τα νεύρα, αλλά στο τέλος έχουμε τη σιγουριά ότι όλα έγιναν σωστά.
  10. Είναι καθαρός και έχει ήθος. Δεν έχει δεσμεύσεις ή βαρίδια και είναι πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που ανακύπτουν.
  11. Ακούει. Για αυτά που δεν γνωρίζει ρωτά, ακούει, δεν κάνει του κεφαλιού του.
  12. Και σε αυτά που γνωρίζει, πάλι ρωτά τη γνώμη από τα μέλη της παράταξης. Ξέρει από ομαδική δουλειά και αυτό φαίνεται.

Για αυτούς τους λόγους και για πολλούς άλλους φτάσαμε, σχεδόν από την πρώτη μέρα γνωριμίας μας τον κ. Νίκο Γερονικόλα, να τον αποκαλούμε «Νίκομας» και είναι κάτι που δεν γνωρίζουμε αν συμβαίνει στις άλλες παρατάξεις.

Εμείς πάντως έχουμε τη χαρά να απολαμβάνουμε το προνόμιο της δεμένης ομάδας, με αρχηγό που μας εμπνέεικαι έχουμε τη σιγουριά ότι μετά τις εκλογές, ως Δήμαρχο Ρόδου, όλοι οι πολίτες, γυναίκες και άντρες, δεν θα δυσκολευτούν να τον αποκαλέσουν «Νίκομου».

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...