Αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από την ΝΟΔΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνεδρίασε χθες, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015, η ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου με θέμα την αποτίμηση του αποτελέσματος των εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Η πρόεδρος κ. Νατάσα Βενετοκλή αναφέρθηκε αναλυτικά στα αποτελέσματα της Δωδεκανήσου όπου η Νέα Δημοκρατία διατήρησε τις δυνάμεις της και παρά το γεγονός ότι ήρθε 2ο κόμμα με μικρή διαφορά, αύξησε τις δυνάμεις της κατά 0,50% στο σύνολο του Νομού σε σχέση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές του 2012.

Η κ. Βενετοκλή αναφέρθηκε αναλυτικά στα αποτελέσματα για κάθε νησί όπου η Ν.Δ. αναδείχθηκε 1ο κόμμα -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και τόνισε πως σε τοπικό επίπεδο, η Ν.Δ. θα ασκήσει επικοδομητική, σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολιτευτική πολιτική, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα θέματα που αφορούν το Νομό μας.

Στη συνεδρίαση παρέστη και ο επανεκλεγείς βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στη ΝΟΔΕ για τα αποτελέσματα της Δωδεκανήσου και έθεσε τον εαυτό του στην υπηρεσία της παράταξης. Στην τοποθέτησή του, ο κ. Κόνσολας αναφέρθηκε στη γενικότερη πολιτική κατάσταση της χώρας, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της ενότητας της παράταξης, η οποία θα αποτελέσει πόλο σταθερότητας για την χώρα.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν επίσης, οργανωτικά θέματα τόσο για τη ΝΟΔΕ όσο και για τις Τοπικές Οργανώσεις.


Για τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου


Η πρόεδρος

Νατάσα Βενετοκλή

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...