Απεργία για τους συμβασιούχους του δήμου Ρόδου

ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ -Ρόδος 21/06/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων της Καθαριότητας μετά την άκαρπη συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών για το θέμα των συμβασιούχων.

Μετά τη συνάντηση που είχαν η ΠΟΠ-ΟΤΑ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος παρουσίασε τις προτάσεις της κυβέρνησης για το εργασιακό μέλλον των συμβασιούχων, που οδηγεί στην άμεση απόλυσή τους, πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εργατοϋπαλληλικού & Επιστημονικού Προσωπικού Εργαζομένων στον Δήμο και τις Δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου Ρόδου, σήμερα, ημέρα Τετάρτη, 21/06/2017, ώρα 11.00 πμ, στο Ε.Κ.Ρ, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων στην Καθαριότητα. Η Διοίκηση της Ένωσης, λαμβάνοντας υπόψη και τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Συμβασιούχων του Δήμου Ρόδου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη,20/06/2017, στο Ε.Κ.Ρ, παρουσία της Διοίκησης της Ένωσης, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω :

- Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα τις κινητοποιήσεις μας με συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία, που κήρυξαν η ΠΟΕ – ΟΤΑ και η ΠΟΠ – ΟΤΑ, την Πέμπτη, 22/06/2017. - Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, μόνιμους και συμβασιούχους να συμμετέχουν στην απεργία και στη συγκέντρωση, που θα γίνει την Πέμπτη, 22/06/20177, ώρα 9.00 πμ, έξω από το Δημαρχείο. Στη διάρκεια της απεργίας θα πραγματοποιηθούν δυναμικές παρεμβάσεις σε χώρους δουλειάς. - Καλούμε τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΠΕΔ να σταθεί έμπρακτα στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας συμβασιούχων. - Ζητούμε την κατανόηση των δημοτών του τόπου μας, όσο αφορά τα απορρίμματα και ζητάμε και απ’ αυτούς τη συμπαράστασή τους.

Απεργούμε και διεκδικούμε :  Να μη γίνει καμία απόλυση συμβασιούχου.  Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.  Έξω οι εργολάβοι από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.  Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ & ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 9 Η ΩΡΑ, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΟΔΟΥ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...