Ανακοίνωση για την κοπή της πίτας της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Μαρτίου σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΄΄RODOS PALACE΄΄ στη Ρόδο η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας(Δ.Ε.ΕΠ.) Δωδεκανήσου  Νέας Δημοκρατίας και της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης(ΔΗΜ.ΤΟ) Ρόδου με την τιμητική  παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια, που απεδέχθη την πρόσκληση μας, συνομίλησε με όλους τους παρευρισκομένους και μετά από την εμπνευσμένη  ομιλία του καταχειροκροτήθηκε!

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηναν η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου Νέας Δημοκρατίας Έφη Χαραλαμποπούλου, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Αρφαράς, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής  Γιάννης Παππάς, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης Υψηλάντης,οι Πολιτευτές Δωδεκανήσου Αντώνης Γιαννικουρής, Κατερίνα Εμμανουήλ και Ελευθερία Φτακλάκη, η Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  Δωδεκανήσου Βιβή Παπαδοπούλου και  το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Μηνάς Νικολάου.

Όλοι  αναφέρθηκαν στο επιτυχημένο έργο της Κυβέρνησης και εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, επικροτήθηκε η αγαστή συνεργασία και η συμπόρευση  όλων με πνεύμα ενωτικό στα Δωδεκάνησα, καθοριστικός παράγοντας της μεγάλης επιτυχίας της παράταξης μας στις εθνικές εκλογές  και τονίστηκε η ανάγκη συνέχισης τους και  σε αυτήν τη θητεία της Κυβέρνησης, ιδιαίτερα στην πορεία προς τις Ευρωεκλογές, που θα πραγματοποιηθούν σε λίγους μήνες.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης , ο πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Χρύσης,ο  Πρόεδρος της Δημτο Τήλου Αντώνης Οικονόμου και  ο Αντιπρόεδρος Μάνος Χατζηφούντας , καθώς επίσης  πολλά παλαιά και νέα στελέχη της παράταξης και πρώην Πρόεδροι των κομματικών οργανώσεων.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο  της Νέας Δημοκρατίας που τίμησε με την μαζική παρουσία του την εκδήλωση μας και υποσχόμεθα ότι θα  συνεχίσουμε τους  αγώνες μας υπέρ της μεγάλης παράταξης μας δυναμικά και ενωτικά, όπως έχουμε πορευθεί μέχρι σήμερα.

 

                                         Ρόδος 4 Μαρτίου 2024

 

Για την ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου                                 Για τη ΔΗΜΤΟ Ρόδου

Νέας Δημοκρατίας                                                         Ο Πρόεδρος

      Η Πρόεδρος                                                           Αντώνης Αρφαράς

Έφη Χαραλαμποπούλου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...