Αναζήτηση της μαγικής λίθου του Αλχημιστή Βερνάρδου

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΛΙΘΟΥ ΤΟΥ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗ ΒΕΡΝΑΡΔΟΥ-Εν όψει των Απόκρεων, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και ο ΔΟΠΑΡ συνεργάζονται με το σύλλογο "Μεσαιωνικό Ρόδο" και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού για την οργάνωση ενός συναρπαστικού και απόλυτα διασκεδαστικού ομαδικού παιχνιδιού αναζήτησης στη Μεσαιωνική Πόλη που ... πετάει από την ιστορία στο μύθο!
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και θα δοθούν δύο βραβεία: 1. Στη Νικήτρια Ομάδα: μία διανυκτέρευση στο Ξενοδοχείο "Έλαφος" στον Πρ. Ηλία και 2. στην Ομάδα με την Καλύτερη Στολή: προβολή 2 ταινιών της επιλογής τους στο 9D cinema "Θρόνος του Ήλιου".
Φτιάξτε λοιπόν τη δική σας 5 μελή ομάδα, επιλέξτε έναν από τους 10 χαρακτήρες του παιχνιδιού (Μάγοι/Αλχημιστές, Μάγισσες, Ξωτικά/Νεράιδες, Χωρικοί, Πειρατές, Καλόγεροι, Γελωτοποιοί, Γιατροί του Θανατικού, Περιπλανώμενοι Έμποροι, Τροβαδούροι), δημιουργήστε τη δική σας στολή και πάρτε μέρος στο αξέχαστο παιχνίδι!
Οι ομάδες με τη στολή τους θα πάρουν μέρος και στην παρέλαση που θα ξεκινήσει από την οδό Ορφέως στη Μεσαιωνική Πόλη, μετά τη λήξη του παιχνιδιού στις 14:00 και θα συμμετέχουν ξεχωριστά στο διαγωνισμό στολής της παρέλασης με έπαθλο που δώσει ο ΔΟΠΑΡ.
(Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν αργότερα να πάρουν μέρος με τις στολές τους και στην παρέλαση ή τις άλλες δραστηριότητες του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Ρόδου).
Η συμμετοχή στο παιχνίδι είναι Δωρεάν!
Ηλικίες: 16 - 106 ετών!
Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: 15 Φεβρουαρίου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...