Αγρότες Νότιας Ρόδου: Στοχοποιηθήκαμε από ορισμένα ΜΜΕ και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος - Δεν έχουμε τελειώσει, περιμένουμε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΓΡΟΤΕΣ  Ν. ΡΟΔΟΥ-Ημερομηνία:  06/03/2024

Σεβόμενοι την επέτειο  της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου και έχοντας λάβει κάποιες διαβεβαιώσεις, ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, θα εξαγγείλει άμεσα (έως την Τρίτη 12/03/2023), κάποια μέτρα που έχουν να κάνουν με το σοβαρό πρόβλημα που προκαλούν τα ελάφια στο νησί της Ρόδου, αποχωρήσαμε από την πόλη και επιστρέψαμε στα χωριά μας.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους πολίτες της Ρόδου και γενικά όλου του νησιού, αν τους ταλαιπωρήσαμε με την παραμονή μας για 24 ημέρες στην πλατεία Δημαρχείου. Ευχαριστούμε  την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους περιφερειακούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, για την ομόφωνη απόφαση που έλαβαν για τα δίκαια αιτήματά μας. Ευχαριστούμε, το Δήμο Ρόδου για τη φιλοξενία και την παραχώρηση των αιθουσών του  δημαρχιακού μεγάρου,  για τις συνεδριάσεις μας και την παραμονή μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα σωματεία που συμπαραστάθηκαν στο δίκαιο αγώνα μας.

Την τελευταία εβδομάδα, στοχοποιηθήκαμε από συγκεκριμένα ΜΜΕ και από συγκεκριμένα στελέχη του κυβερνόντος κόμματος, για την παρουσία μας κοντά στο χώρο που πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, για την κοπή της πίττας τους. Εμείς,  πραγματοποιήσαμε μια ήρεμη και ειρηνική διαμαρτυρία, χωρίς να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα, όπως θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι και χωρίς να εμποδίσουμε την προσέλευση του κόσμου.  Αναφέρουμε, επίσης, ότι λειτουργούσαμε από μόνοι μας  και δεν υποκινούμασταν από κανένα δήμαρχο, αντιδήμαρχο, αλλά ούτε και από πολιτικά κόμματα.

Τέλος, θέλουμε να αναφερθούμε και στη στοχοποίηση, από τους ίδιους, στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Πρωτογενούς Ανάπτυξης , ΘΩΜΑ ΚΩΣΤΑ, ενός άριστου και καταξιωμένου επαγγελματία αγρότη, ηθικού πολίτη, με μεγάλη κοινωνική προσφορά. ‘Όσοι τον κατηγόρησαν, γνωρίζουν προσωπικά τι έχει προσφέρει, αλλά, για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες, προέβησαν σε τέτοιου είδους καταγγελίες.

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι δεν έχουμε τελειώσει τους αγώνες μας, αλλά θα περιμένουμε τις εξαγγελίες του Υπουργού και θα πράξουμε ανάλογα.

 

Υ.Γ. Η λάσπη που δεχτήκαμε από ορισμένους, δε μας τρομάζει, γιατί εμείς που απασχολούμαστε με τον πρωτογενή τομέα δε φοβόμαστε ούτε το κρύο, ούτε τη βροχή, αλλά ούτε και τη λάσπη που μας έριξαν ορισμένοι.

 

                                                                    Η Συντονιστική Επιτροπή

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...