Έρευνες προς εντοπισμό αγνοούμενου αλλοδαπού μέλους πληρώματος Φ/Γ πλοίου στη θαλάσσια περιοχή νότια ν. Ρόδου

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ ''BOGDAN'' σημαίας Μάλτας, για περιστατικό αγνοούμενου 22χρονου αλλοδαπού, μέλος του πληρώματος, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νότια ν. Ρόδου και δυτικά ν. Τήλου.

Στο ανωτέρω πλοίο, το οποίο είχε αποπλεύσει άφορτο από το λιμένα Χάϊφα Ισραήλ με προορισμό το λιμένα Βάρνας Βουλγαρίας, επέβαιναν συνολικά δεκαεννέα (19) αλλοδαποί μέλη πληρώματος.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από περιπολικό και ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προς εντοπισμό του ανωτέρω στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή, καθώς και από παραπλέοντα.

Παράλληλα, απογειώθηκε ελικόπτερο SUPER PUMA της Π.Α., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ακτές των νήσων Ρόδου, Καρπάθου, Κάσου, Τήλου και Χάλκης.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...