Ένα νέο έργο πνοής της ΔΕΥΑΡ για τους αγρότες των περιοχών Γεναδίου και Λαχανιάς προυπολογισμού 620.000 ευρώ προς δημοπράτηση

Ένα νέο έργο πνοής για τους αγρότες των περιοχών Γεναδίου και Λαχανιάς προυπολογισμού 620.000 ευρώ δημοσίευσε προς δημοπράτηση η διοικηση της ΔΕΥΑΡ.με ημερομηνία 11-4-2017

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ Τσίκκης Δημήτρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει των διευθυντή δικτύων κ Μάτση Σάββα,την κυρία Γιακουμάρου Σοφία ψυχή του τμήματος και προιστάμενο ύδρευσης κ. Νικολό Αναστάσιο της διεύθυνσης δικτύων για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν από κοινού για την ολοκλήρωση και δημοπράτηση της μελέτης αυτού του μεγάλου για την ευρύτερη περιοχή έργου.

Το έργο αυτό αποτελούσε πάγιο αίτημα των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Γενναδιού κ. Μανωλάκη Γεωργίου και Λαχανιάς κ Μιχαήλ Βασιλείου, αναμένεται δε ότι θα δώσει λύση στο πρόβλημα άρδευσης των παραπάνω περιοχών. Η αντικατάσταση του αγωγού θα έχει σαν αποτέλεσμα την επαναλειτουργία και επαναχρησιμοποίηση της λιμνοδεξαμενής του Σκολωνίτη που ήταν ανενεργή τα τελευταία χρόνια μιας και η βλάβες στον υπάρχοντα αγωγό ήταν καθημερινές και είχαν καταστήσει την άρδευση στην περιοχή αδύνατη.

Η υπεραξία που αποκτά πλέον η λιμνοδεξαμενή του Σκολωνίτη είναι διαίτερης σημασίας τονίζει ο κ Τσίκκης Δημήτρης καθ ότι το νερό που παράγουν οι γεωτρήσεις των παραπάνω κοινοτήτων θα δοθούν αποκλειστικά στην ύδρευση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.
--
Δημήτριος Ν. ΤΣΙΚΚΗΣ
Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΡΟΔΟΥ
Λ. ΡΟΔΟΥ - ΛΙΝΔΟΥ 2, ΡΟΔΟΣ τκ 85100
ΤΗΛ: 2241045308 FAX: 2241045350

Share