Έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου

ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΟΔΟΥ 2017 -10 Χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου “Μαγικές Βραδιές Μουσικής στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου”

Επίσημη έναρξη Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, 2017 Ρεσιτάλ Πιάνου CYPRIEN KATSARIS Ο Δήμος Ρόδου –Δ.Ο.Π.Α.Ρ. σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου υπό την Καλλιτεχνική και Γεν. Δ/νση της Συμβούλου Διαχείρισης Πολιτισμού κ. Πηνελόπης Σερδάρη διοργανώνουν για δέκατη συνεχόμενη χρονιά τις καθιερωμένες συναυλίες κλασσικής μουσικής με διακεκριμένους μουσικούς στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου 7,8,12/9/2017.

Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου-Των Ιπποτών, ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχθεί για 10η χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου, στην ιστορική Μεσαιωνική Πόλη , η οποία έχει χαρακτηρισθεί από την Unesco μνημείο της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου 2017 γιορτάζει φέτος την επέτειο για τα δέκα χρόνια από την ίδρυσή του και είναι αφιερωμένο στην 70η επέτειο της επανένωσης των Δωδεκανήσων με την Ελλάδα.

Ο παγκοσμίου φήμης γαλλοκύπριος πιανίστας Cyprien Katsaris, “Καλλιτέχνης της UΝΕSCO” για την Ειρήνη, Ιππότης των Γραμμάτων και των Τεχνών-Γαλλία, Μετάλλιο Vermeil της πόλης του Παρισιού, “Commandeur de l’Ordre de Mérite du Grand-Duché de Luxembourg” κ.α , είναι ο επίτιμος καλεσμένος για την επίσημη έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Ρόδου 2017, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη με έργα: Chopin, Liszt, Schubert και άλλων συνθετών.

Η εμφάνιση του διεθνούς ακτινοβολίας καλλιτέχνη αποτελεί εξαιρετική τιμή για το Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου και γενικότερα για την Ρόδο και είναι μια σπάνια ευκαιρία για όλους τους νέους που σπουδάζουν μουσική αλλά και για το φιλόμουσο κοινό. Διοργάνωση :Δήμος Ρόδου –Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κ Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου . Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού , της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Ουνέσκο και του ΕΟΤ Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου Πέμπτη , 7 Σεπτεμβρίου, 2017 Ώρα έναρξης: 21.00 Είσοδος ελεύθερη Καλλιτεχνική & Γεν.Διεύθυνση Πηνελόπη Σερδάρη

Πληροφορίες www.facebook.com/rhodesinternationalfestival www.rhodes.com.gr/festival

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...