Άμεση κάλυψη των οικονομικών αναγκών της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο και μεταφορά της από το χώρο του παλιού νοσοκομείου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ-31 Ιουλίου 2014-ΘΕΜΑ : ‘’Άμεση κάλυψη των οικονομικών αναγκών της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στη Ρόδο και μεταφορά της από το χώρο του παλιού νοσοκομείου’’
-Με τον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ κ.Μιχάλη Κατρίνη συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ.Μάνος Κόνσολας.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου έθεσε στον Πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ τα προβλήματα λειτουργίας της μονάδας του Οργανισμού στη Ρόδο, το ζήτημα της κάλυψης των οικονομικών αναγκών της, τα αναλώσιμα υλικά και τα προβλήματα των εργαζομένων. Παράλληλα έθεσε θέμα μετεγκατάστασης της, αφού ο χώρος στον οποίο στεγάζεται στο παλιό νοσοκομείο είναι ακατάλληλος.
Ο κ.Κατρίνης δεσμεύθηκε ότι θα καλυφθούν άμεσα οι οικονομικές ανάγκες της μονάδας και συμφώνησε να δρομολογηθεί άμεσα η μετεγκατάσταση της μονάδας του ΟΚΑΝΑ.
Συμφωνήθηκε μάλιστα να επισκεφθεί ο ίδιος ο κ.Κατρίνης, στο τέλος Αυγούστου τη Ρόδο και να αναφερθεί, αναλυτικά, σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον ΟΚΑΝΑ.
Ο Μάνος Κόνσολας έθεσε επίσης και το ζήτημα δημιουργίας δομών θεραπείας και καταπολέμησης των ναρκωτικών σε Κάλυμνο και Κω, με τη στήριξη του ΟΚΑΝΑ.
Σε δήλωση του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μάνος Κόνσολας επισήμανε:
« O νέος Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ έχει ανοιχτούς ορίζοντες σκέψης.
Αντιλήφθηκε την ανάγκη ανάπτυξης και υποστήριξης της μονάδας του ΟΚΑΝΑ σε ένα μεγάλο νησί, όπως η Ρόδος.
Δεσμεύτηκε να καλύψει στο επόμενο διάστημα τα αναλώσιμα υλικά που είναι αναγκαία για τη λειτουργία του Oργανισμού και εξετάζει την κάλυψη των προβλημάτων συνολικά. Για πρώτη φορά ο κ.Κατρίνης αναγνώρισε ότι είναι ανάγκη να μετεγκατασταθεί η μονάδα του ΟΚΑΝΑ από τον αστικό ιστό της πόλης.

Ο χώρος του παλιού νοσοκομείου στον οποίο στεγάζεται είναι πλήρως ακατάλληλος. Δεν παρέχει ασφάλεια και δεν είναι και λειτουργικός.
Η μονάδα του ΟΚΑΝΑ πρέπει να μετεγκατασταθεί και ο κ.Κατρίνης έχει τη βούληση να δρομολογήσει τις διαδικασίες. Για το σκοπό αυτό αλλά και για όλα τα ζητήματα που αφορούν την καταπολέμηση των ναρκωτικών, την απεξάρτηση και την επανένταξη των χρηστών, ο Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ θα επισκεφθεί τη Ρόδο στο τέλος Αυγούστου».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...