«43η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ»

«43η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ» =Με την κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα του Ανδρέα Παπανδρέου, τίμησε η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου την 3η του Σεπτέμβρη.

Σε μία σεμνή τελετή τα μέλη της Ν.Ε. Ν. Δωδεκανήσου, με αφορμή την συμπλήρωση των 43 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, τίμησαν τον ηγέτη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εμπέδωση της Δημοκρατίας, στη μεγάλη κοινωνική και πολιτική αλλαγή, στην ένταξη της χώρας στο πυρήνα της Ευρώπης, στις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που κατέστησαν την Ελλάδα σύγχρονο κράτος.

Σήμερα, όλοι εμείς, έχουμε ηθικό χρέος να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ και να στηρίξουμε τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε η πρόεδρος του κόμματος και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Φώφη Γεννηματά, για τη δημιουργία της μεγάλης Κεντροαριστεράς.

Είναι απαραίτητο να συμπορευτούμε και να συστρατευτούμε όλοι σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, στην κοινωνική και εθνική ανάγκη να εκφραστεί ενωμένος ο χώρος της ευρύτερης δημοκρατικής και προοδευτικής Παράταξης, για να πρωταγωνιστήσει και πάλι στις εξελίξεις και να αποτελέσει εγγύηση για την σταθερότητα και την ανάπτυξη της χώρας.

Η Διακήρυξη 3η του Σεπτέμβρη του 1974, οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά του ΠΑΣΟΚ ας αποτελέσουν τον φάρο για το νέο ξεκίνημα της ενωμένης κεντροαριστεράς.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...