«Ψεκασμένος» σταρ του ΝΒΑ αποκάλυψε ότι έχει απαχθεί από εξωγήινους!!

 

Δεν πίστευαν σε αυτά που άκουγαν οι συντελεστές τηλεοπτικής εκπομπής όταν παρακολουθούσαν τον σταρ των New York Knicks να τους αποκαλύπτει πως τον απήγαγαν εξωγήινοι, οι οποίοι έκαναν πάνω του πειράματα πειράζοντάς του τη... μύτη.

Ο λόγος για τον γκάρντ Μπαρόν Ντέιβις ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήμουν στον δρόμο για το Βέγκας στο Λος Άντζελες. Ήμουν λίγο κουρασμένος και τότε είδα το φως, το οποίο νόμιζα ότι ήταν από ένα μεγάλο φορτηγό. Μετά, ήμουν σε ένα πράγμα από ατσάλι. Αυτοί που έμοιαζαν με ανθρώπους, ήταν μισοί άνθρωποι, σαν... Με πείραζαν στη μύτη και με κοιτούσαν στα μάτια μου. Μου έδεσαν τα χέρια και μετά ήμουν στο Μοντεμπέλο (Καλιφόρνια) στο δρόμο για το Λος Άντζελες, ήταν 4 η ώρα το πρωί».

Μάλιστα ο «ταλαιπωρημένος» σταρ ανέφερε ότι σκέφτεται να γράψει και βιβλίο με αυτή την τρομακτική εμπειρία όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

 


Πηγή: «Ψεκασμένος» σταρ του ΝΒΑ αποκάλυψε ότι έχει απαχθεί από εξωγήινους [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/114774#ixzz2Z2ksdMNy

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...