«Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη διάνοιξη δρόμων από τη ΜΟΜΚΑ σε Κάλυμνο, Κάρπαθο και Σύμη»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

9 Απριλίου 2024

 

ΘΕΜΑ: «Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για τη διάνοιξη δρόμων από τη ΜΟΜΚΑ σε Κάλυμνο, Κάρπαθο και Σύμη»

 

Με τοv νέο Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων Αντιστράτηγο, κ. Δημήτρη Χούπη, συναντήθηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, σε συνέχεια της προηγούμενης συνάντησής του με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια.

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, αφού οι Ένοπλες Δυνάμεις στηρίζουν με πολλούς και ποικίλους τρόπους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου, είτε με την ενίσχυση των δομών υγείας με στρατιωτικούς ιατρούς, είτε με τη δημιουργία σημαντικών έργων με τη συνδρομή της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών, της γνωστής ως ΜΟΜΚΑ.

Ο Μάνος Κόνσολας, αφού συνεχάρη τον κ. Χούπη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο του, έθεσε το ζήτημα της συμμετοχής της ΜΟΜΚΑ για έργα που αφορούν σε συντήρηση, διαπλάτυνση, διάνοιξη και αποκατάσταση δρόμων και έργων που αφορούν και σε άλλες υποδομές σε Κάλυμνο, Κάρπαθο και Σύμη, σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Συζητήθηκε, επίσης, και το ζήτημα της ανέγερσης κατοικιών σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν σε αυτές τις περιοχές.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...