«ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!» φώναξαν οι Ολυμπιονίκες μαζί με τους μαθητές της Καρπάθου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: «ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ!» φώναξαν οι Ολυμπιονίκες μαζί με τους     μαθητές της Καρπάθου»

-Με το σύνθημα «Πάμε Ψηλά!» δια στόματος των λαμπρών Ολυμπιονικών μας που βρίσκονται στο νησί της Καρπάθου- από χθες- ξεκίνησε σήμερα 29/05 το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα « Ευ Αγωνίζεσθαι- Άννα Πολλάτου»  από την Εθνική Ολυμπιακή  Ακαδημία  για όλους τους μαθητές της Καρπάθου.  « Είναι ένα μήνυμα» τόνισε η Δ./ντρια της ΕΘΝ. ΟΑ κα Κλοκώνη  απευθυνόμενη  στους παριστάμενους μαθητές  και εκπαιδευτικούς « το οποίο πρέπει να στείλετε στο νησί σας  και σε όλη την  Ελλάδα»

  Παρόντες, οι Ολυμπιονίκες μας Πύρρος Δήμας, Ειρήνη Αϊνδιλή, Χαρά Καρυάμη, Νίκη Μπακογιάννη, Χρήστος Αερικός, Σοφία Παπαδοπούλου, Μαγγανουδάκη Δήμητρα, οι οποίοι μετέτρεψαν με το ήθος και το ολυμπιακό παράστημά τους  το Δημοτικό Στάδιο Καρπάθου  σε ένα Ολυμπιακό … πάρκο!

 Με φιλική διάθεση  κοντά  στα παιδιά βρέθηκε και ο  Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος ο οποίος έδωσε την υπόσχεση ότι η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία  θα ξαναέρθει στην Κάρπαθο, έτσι ώστε να είναι παρόντα και τα Γυμνάσια  και τα Λύκεια του  νησιού, αφού λόγω των εξετάσεων  αυτό δεν κατέστη εφικτό.  

  Άψογη συντονίστρια της εν λόγω διοργάνωσης ήταν η  Δ/ντρια της ΕΘΝ. ΟΑ κα. Ιλιάνα Κλοκώνη η οποία όταν ανακοίνωσε ότι θα δοθούν στα σχολεία δερμάτινες μπάλες και μάλιστα εξ  Ολυμπιακού  προερχόμενες, ξεσήκωσε και ενθουσίασε τα παιδιά.

Σήμερα στις 18 30  μ. μ.  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Δημοτικό Αμφιθέατρο  με την οποία θα ολοκληρωθεί  η  επίσκεψη της ΕΘΝ. ΟΑ στην Κάρπαθο.  
                                                   Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου
 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...