«Μουσικές Εμπειρίες & Θέαμα» στο Rodos Park Suites & Spa Hotel

Το Rodos Park Suites & Spa Hotel, συνεχίζοντας την περσινή του πορεία στα καλλιτεχνικά δρώμενα, εγκαινιάζει φέτος την νέα του ταυτότητα       
«Μουσικές Εμπειρίες & Θέαμα»
2014
και σας προσκαλεί να ζήσετε στιγμές που θα τις ευχαριστηθείτε!
Σας υποσχόμαστε ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση, τραγούδια, χαρά,
 καλό φαγητό και γέλιο!

Μουσικές βραδιές, εκθέσεις φωτογραφίας και ζωγραφικής καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις, θα παρουσιαστούν σε εσάς στους χώρους του ξενοδοχείου!
Πρωταγωνιστής του προγράμματος για το 2014, το IL Parco Restaurant Bar!
Μέσα σε μια όαση πρασίνου, δίπλα στην πισίνα, οι βραδιές σας κοντά μας είναι κάτι παραπάνω από εμπειρία.. Πιάτα με μοναδικές γεύσεις επηρεασμένες από την Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα, από τα χέρια ενός από τους πιο ταλαντούχους Chef στην Ελλάδα Μιχάλη Ράππου!
Με παραδοσιακά προϊόντα από την Ροδίτικη θάλασσα και γη, παρθένο ελαιόλαδο και βότανα, κάθε πιάτο είναι σχεδιασμένο για να σας παρασύρει σε έναν κόσμο γαστρονομικής τελειότητας!
Γευτείτε την εξαίρετη ποικιλία Ελληνικών κρασιών και τα signature cocktails μας πριν και μετά τη δύση του ηλίου!
Καθημερινή συντροφιά σας το νέο καλλιτεχνικό σχήμα με μουσικές που αγαπάμε!
Του σχήματος ηγείται ο Αναστάσιος Δεληγιάννης και τον απολαμβάνουμε στην επιμέλεια του προγράμματος και τη φωνή.
Γεννημένος στην Αθήνα, σπούδασε χορό στην επαγγελματική σχολή του υπουργείου πολιτισμού «Γκες Μίχοφ». Υπότροφος του London Studio Center στο Λονδίνο, στο τμήμα Musical Theatre Performing Arts και νικητής σε διαγωνισμό με έπαθλο υποτροφία για το Jacobs Pillow στη Βοστόνη στο Musical Theatre.





Έχει συμμετάσχει σε πλήθος παραστάσεων στην Ελλάδα, το Λονδίνο και τη Βοστόνη. Έχει παρακολουθήσει φωνητική στη Νέα Υόρκη με γνωστούς vocal trainer του Broadway!

Έχει διδάξει χορό και φωνητική σε πολλές σχολές εδώ και μια δεκαετία και έχει δώσει σεμινάρια σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, της Κύπρου αλλά και το Μιλάνο!

Το 2011 ήταν καλλιτεχνικός βοηθός του κ.Φωκά Ευαγγελινού στις τελετές έναρξης και λήξης των παγκόσμιων αγώνων Special Olympics. Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί ως βοηθός χορογράφος και μέρος των θιάσων στις παραστάσεις στο Θέατρο Pallas στο “Chicago”, Sugar «Μερικοί το προτιμούν καυτό» και στο Θέατρο Badminton “Θα σε πάρω να φύγουμε» με τη Μαρινέλλα ως Βέμπο καθώς και στο Priscilla.
Έχει εκπαιδεύσει ως dance coach μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Θεάτρου, όπως η Μαρινέλλα, Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τάνια Τρύπη, Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Σταυροπούλου, Θοδωρής Αθερίδης, Γιώργος Καπουτζίδης, Μέμος Μπεγνής, Αντώνης Λουδάρος, Μιχάλη Μαρίνο, Φώτης Σεργουλόπουλος και πολλοί ακόμα!

Το μουσικό σχήμα συμπληρώνεται με τον Αλέξανδρο Μπαζάνη στην ενορχήστρωση και το πιάνο, και την Καίτη Πάντζαρη που μας ταξιδεύει με το τσέλο και τη φωνή της.

Εκπλήξεις με φωνές Guest Star όλο το καλοκαίρι, που θα ανακοινώνονται σε εσάς!
Και η αρχή γίνεται την Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Ιουλίου που στο τραγούδι θα έχουμε κοντά μας τη μοναδική και αγαπημένη μας ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν!


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...