«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλήττει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού»

Αθήνα, 7 Ιουλίου 2017-«Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πλήττει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουρισμού»

Ο Τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Μάνος Κόνσολας, αναφερόμενος στα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τις αφίξεις το 2016, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού για τις αφίξεις το 2016, δείχνουν την ανακοπή της δυναμικής του ελληνικού τουρισμού.

Σύμφωνα με αυτά, η Ελλάδα εμφανίζεται να έχει αύξηση επισκεπτών της τάξης του 5,1% το 2016 , ενώ το 2014 ο ρυθμός αύξησης έτρεχε με 23%.

Αποδεικνύεται έμπρακτα ότι η Ελλάδα – σε αντίθεση με άλλες χώρες - δεν κατάφερε να καρπωθεί τα οφέλη από τις αρνητικές εξελίξεις στην Τουρκία.

Η υπερφορολόγηση που επέβαλε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. σε διαμονή και εστίαση, πλήττουν την ανταγωνιστικότητα του Ελληνικού τουρισμού.

Είναι καιρός για μια νέα πολιτική που θα έχει ως βάση την αποκλιμάκωση των φορολογικών επιβαρύνσεων που επιβλήθηκαν στον τουρισμό την τελευταία διετία και την προσέλκυση επενδύσεων για να ανακτηθεί και να ενισχυθεί η δυναμική του Ελληνικού τουρισμού».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...