«Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα»

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟΣ -Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γραφείο Υφυπουργού Τηλ. 2131371736 Φαξ. 2104614439 email: yfyp.minister@yna.gov.gr Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2, Τ.Κ. 185 10

Αθήνα, 14/07/17 Θέμα: «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα» Τις ενέργειες στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την αντιμετώπιση της έλλειψης νερού στο Καστελόριζο, παρέθεσε σήμερα (14/7/17) ο Νεκτάριος Σαντορινιός σε παρεμβάσεις στο ραδιοσταθμό Real και την εκπομπή ΤΩΡΑ του ΣΚΑΙ.

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προχώρησε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αμύνης το οποίο ανταποκρίθηκε άμεσα και έτσι, χθες το βράδυ, ξεκίνησευδροφόρα του Πολεμικού Ναυτικού, χωρητικότητας 1.000 κυβικώννερού,με προορισμό το Καστελόριζο».

«Ταυτόχρονα εγώ προσωπικά απέστειλα και δεύτερη επιστολή, ακόμα πιο αυστηρή, στην αρμόδια εταιρία που μεταφέρει το νερό με αίτημα να επαναφέρει άμεσα σε λειτουργία την δεύτερη υδροφόρα ως οφείλει, ώστε να διευκολυνθούν οι νησιώτες μας και να μην δημιουργηθούν άλλα τέτοια προβλήματα. Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να παίζει στις πλάτες των νησιωτών για τα δικά του ιδιωτικά συμφέροντα. Προτεραιότητά μας είναι η διασφάλιση της υδροδότησης των νησιών και ιδιαίτερα του Καστελορίζου, ένα ακριτικό νησί με ιδιαίτερη εθνική σημασία».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...